MyCoopMed

Tentang Kami

MyCoopMed 

MyCoopMed merupakan sebuah Program Keahlian yang telah diasaskan dan diuruskan oleh MyKhairat Management Services Sdn. Bhd. sejak Julai 2019. Program Keahlian ini mempunyai empat (4) manfaat utama iaitu Takaful Hospital & Pembedahan Berkelompok, Takaful Keluarga Berkelompok, Perkhidmatan Pengurusan Jenazah Profesional oleh My Angkasa Mukmin dan Perkhidmatan Penulisan Wasiat dan Pengurusan Harta Pusaka khusus untuk ahli koperasi di seluruh Malaysia yang menghidap penyakit sedia ada, mempunyai sejarah penyakit sedia ada atau masih sihat.

“ MyCoopMed akan memastikan semua golongan masyarakat yang menghidap penyakit sedia ada dapat memiliki pelan perlindungan yang berkualiti, profesional, telus dan mampu milik. Kami juga akan menyediakan pelan perlindungan dan servis yang terbaik kepada seluruh ahli MyCoopMed & di Malaysia.”
Mohd Yusni bin Haji Ismail
Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif MyKhairat Management Services Sdn. Bhd.
mohd yusni
Visi Kami
Menjadi satu-satunya Program Keahlian berkualiti yang memastikan semua golongan masyarakat yang sudah ada penyakit, sejarah penyakit atau masih sihat mampu memiliki pelan perlindungan di Malaysia.
Misi Kami
Menawarkan produk dan servis yang berkualiti, profesional, telus dan mampu milik kepada semua golongan masyarakat.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top